Etoro Romania – Recenzie si Pareri

Etoro este una dintre cele mai prezente platforme de trading, fiind apreciata la nivel mondial pentru avantajele pe care le ofera.

Daca vrei sa folosesti Etoro pentru a cumpara Bitcoin sau Ethereum sau daca doar te intereseaza tradingul clasic, afla ca Etoro este: Usor de setat, ofera posibilitatea de a urmari si copia traderi experimentati si are depuneri si retrageri rapide si sigure.

Spre deosebire de alte platforme de tranzactionare, eToro se diferentiaza de ceilalti competitori prin faptul ca este o retea sociala de investitii.

Platformele clasice de tranzactionare sunt in genereal prea complexe. Accesul insuficient la informatiile despre piata si comerciantii de top ingreuneaza procesul de intelegere al pietelor financiare pentru multi oameni.

Etoro Openbook si in Romania

Prin utilizarea eToro Openbook se construieste cea mai mare resta sociala de investitori din lume. Acum poti folosi din intelepciunea a peste 3 milioane de investitori din 200 de tari diferite, le poti vedea portofoliile si tranzactiile.

Ideea de baza este ca poti sa copiezi investitorii de succes, ceea ce face intreg procesul de a sti cand si in ce sa investesti mult mai simplu. Asadar, in loc sa te decizi in ce actiuni sa investeti, te poti decide ce persoana vrei sa copiezi (bazandu-te pe esecurile si succesele lor din trecut).

Pe scurt, ceea ce trebuie sa faci este sa te uiti, sa urmaresti si sa copiezi comerciantii din retea care performeaza cel mai bine. Nu trebuie sa fii expert ca sa investesti ca un performer de top. De exemplu, Annie Charalambous investeste 3,5% din portofoliul sau in Bitcoin si a castigat mai mut de 30% din investitiile Bitcoin pana in prezent. Ea are aproape 80.000 de urmaitori si poti vedea, de asemenea, ce comercianti o copiaza pentru a obtine mai multe insights.

Avantajul principal al Etoro

Probabil avantajul principal atunci cand vorbim de eToro este usurinta cu care poate fi utilizata de catre traderii neexperimentati. Nu implica tot felul de platforme complexe de tranzactionare si terminologie ciudata. Este nevoie doar de 3 clicuri si poti incepe sa investesti.

Cum sa incepi sa investesti in Bitcoin cu eToro? Du-te la pagina eToro Openbook Bitcoin si apasa click pe „Invest in Bitcoin”.

Dupa aceea, vei putea alege suma de dolari pe care doresti sa o investesti. Poti alege dintre valorile implicite de $50, $500 și $1000 sau poti specifica o suma anume. Iti recomandam sa incepi cu suma minima de 50 de dolari pentru a te familiariza cu sistemul.

Apoi va trebui sa-ti introduci metoda de plata si sa completezi un scurt chestionar – necesar dat fiind ca eToro este o platforma de tranzactionare.

Dupa terminarea chestionarului, ti se va solicita sa uploadezi un document de identificare pentru a-ti putea fi verificat contul. Revizuirea acestui document poate dura pana la 5 zile, desi de obicei procesul dureaza mult mai putin timp.

Odata ce contul este verificat, comanda ta poate fi executata. Retine faptul ca, spre exeplu, daca doresti sa faci o tranzactie la ora 16:00, trebuie sa o plasezi cu cel puțin 5 minute inainte, adica la

15:55. eToro percepe o taxa fixa de 1% din pretul de executie sau un minim de 1 cent pe tranzactie.

Concluzia acestei recenzii Etoro Romania

Este o optiune de investitie foarte atractiva pentru traderii nefamiliarizati cu astfel de platforme.

Interactiunea sociala este o revelatie! Noi am fost, fara doar si poate, uimiti de partea sociala a platformei.

Este un real plus pentru comerciantii neexperimentati.

eToro este probabil, dintre toate alternativele, platforma de investiii cea mai usor de inteles. Abordarea simpla si faptul ca poti copia schimburile si diversifica investitia in diferite persoane este neobisnuit pentru schimburile Bitcoin si merita a fi luata in considerare.

Comments (No)

Lasa un raspuns