Bitcoin News este portalul de stiri romanesc dedicat exclusiv lumii Bitcoin si tehnologiilor din jurul acesteia.

Afla ultimele stiri si analize, pretul bitcoin, tehnologii noi si ultimele evenimente legate de companii si oameni care fac diferenta in lumea monedei digitale.

Daca esti incepator poti citi ghidurile noastre complete si vei afla ce este bitcoin, de ce sa folosesti bitcoin, unde poti cumpara bitcoin si ce poti cumpara cu bitcoin. Totodata avem o lista de magazine din romania care accepta plata prin bitcoin. In ghidurile pentru avansati poti afla cum functioneaza bitcoin mining, cum sa incepi prima ta minare de bitcoin si cum functioneaza tranzactiile bitcoin.

Industria monedelor digitale este intr-o continua crestere, fiind una dintre ariile cu cea mai mare rata de expansiune din istoria internetului.

Bitcoin News iti ofera o conexiune directa cu cei care vand bitcoin sau cei care cumpara bitcoin prin paginile dedicate vanzatorilor si cumparatorilor. De asemenea, te tinem la curent cu activitatile instiututiilor care incearca sa dezvolte coduri de etica si sa inteleaga mai bine efectul si modalitatile prin care se pot implementa benefic tranzactiile si moneda bitcoin in vietile tuturor.

Suntem dedicati relatarii de stiri la standarde jurnalistice ridicate, incercam sa fim obiectivi si sa ne corelam informatiile din cat mai multe surse posibile. Consideram ca aplicarea unei conduite profesionale este fundamentala pentru informarea corecta a publicului si cresterea ratei de adoptie a monedei digitale decentralizate.

Daca iti doresti sa scrii pentru Bitcoin News fie ca freelancer sau ocazional, contacteaza-ne. Daca vrei sa ne trimiti o stire sau o recomandare o poti face AICI.